Sint Turist

Ferie er fint. Men disse 10 personene syntes IKKE det!

Scenario: Du ankommer strandhotellet og finner ut at du har glemt å pakke solkrem. For en idiot! Vi har alle opplevd det. Men noen tar reiseidioti til det ekstreme. En spørreundersøkelse som nylig ble sendt ut til kundene til Thomas Vacations and the Association of British Travel Agents avslører hvor dumme noen reisende kan være.

 1. På ferien min til Goa i India så ble jeg forferdet over å se at nesten alle restauranter serverer curry. Jeg liker ikke sterk mat.
 2. Min forlovede og jeg ba om en vanlig seng når vi bestilte, men istedenfor fikk vi en stor dobbeltseng. Vi mener dere er ansvarlige for at jeg ble gravid. Dette ville ikke ha skjedd dersom vi fikk det vi ba om.
 3. Vi dro på ferie til Spania og hadde problemer med taxisjåførene fordi alle var spanske.
 4. Vi bestilte en utflukt til en vannpark, men ingen fortalte oss at vi måtte ha med badetøy og håndklær. Vi antok at det ville være inkludert i prisen.
 5. Stranden hadde altfor mye sand. Vi måtte vaske alt når vi kom tilbake til rommet.
 6. Vi syntes sanden ikke liknet på bildet dere har i brosjyren. Der er sanden hvit, men i virkeligheten var den mer gul.
 7. Det er latskap av de lokale selgerne i Puerto Rico å stenge om ettermiddagen. Jeg trengte ofte å kjøpe ting i «siesta» tiden. Dette burde bli forbudt.
 8. Ingen fortalte oss at det var fisk i vannet. Barna var redde.
 9. Selv om det sto i brosjyren av kjøkkenet var fullt utstyrt, så manglet det en eggedeler i skuffen.
 10. Jeg synes det burde stå forklart i brosjyren at den lokale matbutikken ikke selger vanlig kjeks som vanilje og ingefær.
 11. Veiene var dårlige og humpete, så vi kunne ikke lese den lokale guideboken på vei til hotellet. På grunn av dette var vi ikke klar over mange ting som kunne ha gjort ferien vår mye morsommere.
 12. Det tok 9 timer å fly hjem fra Jamaica til England. Det tok amerikanerne bare 3 timer å komme hjem. Dette virker urettferdig.
 13. Jeg sammenliknet vår ettroms-suite med våre venners treroms-suite, og vår var betraktelig mindre.
 14. I brosjyren sto det: «Ingen frisører på hotellområdet», vi er tre frisørlærlinger, og vi tror de visste det og fikk oss til å vente lenger på service.
 15. Når vi var i Spania, så var det altfor mange spanjoler der. Resepsjonisten snakket spansk, maten var spansk. Ingen fortalte oss at det skulle være så mange utlendinger der.
 16. Vi måtte stå i kø for å komme på båten, og det var ikke klimaanlegg der.
 17. Det er deres plikt som reiseselskap å informere oss dersom det er bråkete eller vanskelige gjester før vi reiser.
 18. Jeg ble bitt av mygg. I brosjyren sto det ingenting om mygg.
 19. Det burde ikke ha vært lov å være toppløs på stranden. Det var veldig forstyrrende for mannen min som bare ønsket å slappe av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *