Hvor mange menn må til for å legge sammen en barnevogn? Dette må være årets morsomste video!

Det er glovarmt ute, ungene skriker, og man skal bare legge sammen barnevognen og putte den i bagasjerommet. Det er det sikkert mange her som kjenner seg igjen i?

Et par i bilen bak fanger en video av en pappa og to andre menn som mislykkes spektakulært i å legge sammen en barnevogn, og nå har videoen gått viralt over hele internettet.

Akt 1: Pappa vs. Barnevogn

Pappaen starter sin kamp med barnevognen. Han trykker på diverse knapper, trekker i håndtak og forsøker å slå sammen vognen. Paret i bilen bak filmer hele opptrinnet mens de småler av frustrasjonen som utspiller seg foran dem.

Akt 2: Hjelpen Ankommer

Inntreden gjør mann nummer to. Han har sett nok og bestemmer seg for å hjelpe. Med fornyet håp og samarbeid setter de to mennene i gang. De i bilen bak kan ikke la være å fnise når de ser de to mennene bøye seg over vognen, trykke, dra og sjekke hver krok. Men det ser ikke ut til å hjelpe – vognen forblir like utilnærmelig som før.

Akt 3: Flere kokker, mer søl

Nå ankommer mann nummer tre! Nå har vi tre menn som forsøker å løse barnevognens mysterium. De tre mennene samarbeider nå i det som ligner en dårlig koreografert ballett, med tilfeldige trykk og trekk. Temperaturen stiger, både bokstavelig og metaforisk.

Akt 4: Supermamma Trer Inn

Akkurat når situasjonen ser håpløs ut, kommer en kvinne inn i bildet. La oss kalle henne Supermamma. Hun går selvsikkert mot kaoset, vurderer situasjonen med ett blikk, og trykker på en tilsynelatende magisk knapp på håndtaket. Klikk, sier barnevognen, og kollapser inn i en perfekt kompakt form.

Til alle pappaer der ute: Vi heier på dere! Men kanskje ta en titt på bruksanvisningen neste gang?