Jentene griset til skolens toalett. Men vaktmesterens løsning var genial!

Vaktmesteren på denne skolen ser ut til å ha en bedre metode for å lære elevene en lekse enn lærerne selv. Denne historien handler om noen elever som ikke respekterer skolens eiendom, men vaktmesteren finner en smart løsning på problemet.

En skole i Oslo opplevde nylig et uvanlig problem.

Flere av skolens 12-årige elever hadde begynt å bruke sminke og leppestift, og brukte skolens toaletter som sminkerom. Det var i og for seg ikke et problem, men etter å ha påført leppestift presset de leppene mot speilet på toalettet, noe som resulterte i speil fulle av leppeavtrykk.

Hver kveld måtte skolens vaktmester bruke flere timer på å rengjøre speilene. Og hver morgen var jentene tilbake og etterlot seg nye avtrykk.

Til slutt innså rektoren at dette ikke kunne fortsette, og bestemte seg for å gjøre noe med problemet.
Hun ba alle jentene komme til toalettet for å møte vaktmesteren. Hun forklarte at leppeavtrykkene skapte store problemer for vaktmesteren, som måtte vaske dem bort hver dag.

For å demonstrere hvor vanskelig det var, ba hun vaktmesteren vise hvordan han rengjorde speilene. Han tok frem en klut, gikk inn på toalettet, dyppet den i toalettskålen og gned deretter speilet rent.

Etter den dagen sluttet jentene å lage leppeavtrykk på speilet.

Det finnes lærere, og så finnes det vaktmestere…

DEL denne morsomme historien med vennene dine på Facebook!