Mannen trodde det var en innbruddstyv i huset. Men det han finner på kjøkkenet? Jeg ler så tårene triller!

Akkurat i det jeg gikk ut av dusjen, hørte jeg at noen var nede på kjøkkenet. Siden kona mi var på butikken for å handle, tok jeg frem den gamle rifla jeg arvet etter farfaren min (som ikke fungerer lenger), og listet meg ned trappen – jeg glemte helt av at jeg fortsatt var splitter naken.

Jeg kom ned trappen og rundt hjørnet med geværet hevet, men til min store overraskelse var det bare kona mi som tok oppvasken.

«Hva er det du holder på med?» spurte hun.

«Jeg trodde du var på butikken og at det var en innbruddstyv i huset. Jeg kom ned for å skremme ham.» svarte jeg.

Blikket hennes gled sakte nedover den nakne kroppen min, før snudde seg mot oppvaskmaskinen og mumlet:

«Du hadde ikke trengt geværet da…»

Fikk du deg en god latter?

Del gjerne vitsen med vennene dine!