Det tok ham 2 timer å bygge katteluken. Kattens reaksjon? Jeg ler så jeg rister!

Brian ønsket at katten hans, Philo, skulle kunne komme og gå som han ville uten å være avhengig av å bli sluppet inn og ut av huset. For å gi Philo denne friheten, bestemte Brian seg for å bygge en kattedør.

Etter nesten to timer med måling, saging og montering var kattedøren endelig klar. Med stor forventning ropte Brian på Philo for å vise ham den nye døren og la ham innvie den. Han så for seg at Philo nysgjerrig skulle undersøke åpningen og deretter smyge seg gjennom den med kattens vante eleganse.

Men Philo hadde sine egne planer. Da han kom frem til den nye døren, reagerte han på en måte som Brian overhodet ikke hadde sett for seg. Katten gjorde noe som fikk både Brian og senere millioner av seere på internett til å bryte ut i latter.

Videoen av Philo og kattedøren ble raskt en viral hit. Folk fra hele verden moret seg over kattens uventede reaksjon og delte sine egne historier om kjæledyr som hadde sine egne unike måter å håndtere nye situasjoner på.

Hva Philo gjorde da han møtte den nye kattedøren, må du nesten se selv. Se klippet og opplev kattens fantastiske reaksjon – det vil garantert få deg til å le!