Kjæresten ga ham et ultimatum: «Hunden eller meg». Det han gjorde da er genialt!

En ung kvinne ga kjæresten sin et ultimatum: «Du må velge mellom meg eller hunden din!»

Alle som har hatt en hund vet at livet endres drastisk med en firbent venn i hjemmet. Det innebærer overraskende bjeff, møbler som mister sine hjørner, og et evigvarende teppe av hundehår. Men for de som elsker hunder, er dette små ulemper i bytte mot den ubetingede kjærligheten og gleden en hund gir.

Noen mennesker ser imidlertid ikke verdien i å ha en hund. Denne kvinnen, for eksempel, var ikke begeistret over kjærestens Beagle, Molly. Hun kom til et punkt hvor hun ikke lenger ville dele sin partner med hunden og ga ham et ultimatum: det var enten henne eller hunden. Heldigvis visste mannen nøyaktig hva han skulle gjøre.

Mannen la ut en annonse på nettet:

«Kjæresten min liker ikke hunden min Molly, så jeg må finne et nytt hjem til henne. Hun kommer fra et godt område. Jeg har hatt henne i 4 år. Hun liker å leke, men er ikke fullt uttrent. Hun har langt hår og negler som krever stell. Hun er våken hele natten og lager lyd, men sover når jeg er på jobb. Hun spiser bare den beste og dyreste maten. Hun møter deg aldri ved døren etter en lang dag på jobb. Hun biter ikke, men kan være ekstremt slem.
Så… hvis noen er interessert i min 30 år gamle egoistiske kjæreste? Kom og hent henne! Jeg og hunden min ønsker å omplassere henne så raskt som mulig!»

Det er trygt å si at denne mannen ikke hadde noen intensjon om å gi fra seg hunden sin for kjærestens skyld. Og det forstår vi godt – bare se hvor søt Molly er!